Søndag den 9. marts kl. 14.00 er der Bankospil på Danseskolen.

Tag mor, far, bedste forældre, venner, naboer med – alle er velkomne.

Tilmelding på Danseskolen eller send en mail til info@vjcdans.dk – DER ER BERÆNSEDE PLADSER!!!

Overskuddet går til de internationale Disco-Hip Hop dansere hos VJCDANS, og skal være med til, at dække de mange rejseudgifter til danserne.
Fx. går turene i 2014 til EM DISCO i Tjekkiet i juni måned, hvor to hold fra VJCDANS skal repræsentere Danmark og kort tid efter gælder det EM HIPHOP i Rimini i Italien, hvor ligeledes to hold fra Danseskolen skal repræsentere Danmark.
Senere på året kommer rejser til VM i DISCO samt VM i HIPHOP.

De mange rejser og ikke mindst de flotte formations dragter giver mange udgifter for danserne, som er mellem 11 og 26 år.

Derfor har en gruppe af forældre på Danseskolen oprettet “VJCDANS-Rejsekasse”, som arbejder for at skaffe sponsorater til danserne.

Et af initiativerne er dette Bankospil, hvor Søren Poppe er opråber.
Et andet initiativ et den ugentlige konkurrence på Danseskolen, hvor alle kan deltage ved at lægge 20,- kr i glas skålen på skranken. Her kan du fx. vinde et gavekort til Netto, et gavekort til brunch for to personer og meget mere. Følg med på Facebook eller hver gang du er på Danseskolen.
Derudover har “VJCDANS-Rejsekasse” arrangeret statusoptælling hos Stark, hvor danserne selv var aktive ved op tællingen og de penge de tjente gik til Rejsekassen. De har solgt lotterisedler op til jul, de har modtaget et større sponsorat fra Håndværkerforeningen i Hillerød og mange mange flere gode initiativer er på vej.

Har du en ide…så tøv ikke med at kontakte Allan Schultz på mobil 40251180