Formations dans

 

Sæsonen er i fuld gang, og det er ikke muligt at starte op på de igangværende hold.

Men vi vender tilbage med nye hold i formationsdans til vintersæsonen 2019-2020.

Hold øje med siden her, og med vores facebook side.

 

* Tilmelding kun i aftale med danseskolen

NB. Formationshold samt hold 29-30 & 51-52-53-54 danser frem t.o.m. DM i juni 2019

Formations dans

FORMATION..
bruges både i disco, hip hop og show samt består af et fast antal dansere. Der danses en fastlagt koreografi til en bestemt slags musik, hvoraf der brugesforskellige trin og variationer til at danne geometriske mønstre på gulvet. Formationsdans praktiseres både til opvisning og i konkurrencesammenhæng, hvor der fx er mulighed for at deltage til DM/EM/VM. Samtidig er formationdans en fantastisk måde at skabe et stærkt socialt sammenhold og samarbejde blandt danserne.

DISCO..
er en energisk danseform og meget populær blandt børn og unge. Disco danses i bare tæer med strakte led, og samtidig giver den en enorm smidighed i kroppen. Musikken er i højt tempo, og der danses bl.a. til pop- og technomusik. Elementer af akrobatik fx splitspring eller lign. indgår i dansen. Der er mulighed for at deltage i konkurrencer indenfor disco.

HIP HOP..
er i sig selv en hel kultur, som begyndte i undergrunden, og der findes mange under-stilarter til hip hop bl.a. funk, girlie, house, lyrical, newschool, oldschool, street m.m. Hos VJCDANS er hip hop undervisningen en kombination af de mange genre. Hip Hop er enormt brugt i musikvideoer og lign. Også i denne dans er der mulighed for at deltage i konkurrencer i ind- og udland.