Tid til planlægning af vinterens aktiviteter

Træneren. “Trænerrollen har altid tiltalt mig, samt at skabe udvikling i hvert enkel lille dansehjerte”.
Vores vision er at skabe danseglæde til små og store i alle aldre.
Glæden ved at danse har en stor værdi hos os. Den glæde vi, som instruktører, har til dansen, ønsker vi at styrke og ikke mindst give videre til vores elever.
Lysten til at bevæge sig til musik skaber en forbedret rytmisk smidighed, motorikken styrkes samt ikke mindst motivationen til, at bruge sin krop fysisk i en verden, hvor mange sidder alt for meget stille.

Det er nu tid til planlægning af vinterens aktiviteter.
Og alle kan lære det. Alle kan lære at danse. Alle kan få udviklet deres dansetalent. Alle kan skabe glæde i dansehjertet.
Og dans skaber glæde, og om ganske få uger slår vi atter dørene op til danseskolen. Vores program er som altid fyldt med masser af muligheder til dig og dine venner. Se program her.

Træneren – Trænerrollen har altid tiltalt mig, Maria-Louise Christensen

Følgetonen med de spørgsmål vi stillede til vores 6 unge instruktører om dans, og deres indgang til danseverden, er nu nået til den næste i rækken, som er Maria-Louise. Du kan læse Maria-Louises svar her:

Maria-Louise U. Christensen

Maria-Louise er vores fantastiske dygtige elite instruktør, som har øje for den mindste detalje, når det gælder. Hendes talent for dette er bl.a. med til at skabe de dygtige dansere, hvor også vilje, energi og kreativitet er vigtige faktorer. Derfor er hun også en anerkendt instruktør både i Danmark og i udlandet når hun rejser med vores dygtige elitehold til både DM, EM og VM rundt omkring i verden. Resultaterne taler da også for sig selv i det hun gang på gang opnår flotte vinderplaceringer. Ved EM i 2014 blev hendes Junior HipHop hold Europamestre og samtidig opnåede hun en 2. plads med Voksen HipHop holdet. I 2016 fik hendes Junior HipHop hold en flot 2. plads i det skarpe felt, samt en 3. plads til det Voksne HipHop hold i den halv-professionellerække. Som datter af danseskolens ejere har Maria-Louise trådt sine dansetrin her siden 1988.

Læs Maria-Louises svar her:

1. Hvornår begyndte du at danse?Træneren. Trænerrollen har altid tiltalt mig, Maria-Louise Christensen. Vjcdans Hillerød, Nordsjælland
Jeg begyndte at danse i 1988, da jeg var to år gammel.

2. Hvorfor begyndte du at danse?
Idet mine forældre ejer danseskolen lå det naturligt, at jeg skulle danse fra barnsben af.

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe?
Jeg har gået til konkurrencer i en tidlig alder og mange af slagsen. Alt fra Hillerødmesterskaber til Nordisk Mesterskaber og VM. Til at begynde med var det særligt standard- og latinamerikanskedanse og senere hittede disco og hip hop mere og mere på landsplan. Jeg stoppede med at konkurrere i en alder af 15-16 år, da jeg flyttede et år til USA for at gå på high school. Dansen fortsatte dog stadig i mit liv på nye planer.

4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig?
Trænerrollen har altid tiltalt mig. Det, at kunne udfordre sine udøvere maksimalt, presse dem til at yde deres allerbedste, sætte mål samt skabe resultater, var grundstammen for hele min rejse som instruktør.

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet?
At dans skaber en enorm glæde og udvikling i hvert enkel lille dansehjerte.

6. Hvad er det aller bedste ved at danse?
At mærke glæden, friheden, tanker der forsvinder, musikken og bevægelse. Hvad der begyndte som min hobby, er i dag endt som mit fuldtidsjob.

 

m

Maria-Louise er træneren for vores små dansere fra 5 års alderen, børn, junior, ungdom og voksne. Hun underviser i MGP dans, disco, hiphop, street jazz samt formationDu kan læse mere om Maria-Louise U Christensen her.

 

Se hele vores program her.

Følg med på bloggen, i nyhedsbrevet, Facebook, instagram mm. når svarene på spørgsmålene kommer fra de 4 næste unge instruktører.

m

Vi glæder os til at se dig fra den 26. august.

m

TEAM VJCDANS

VJCDANS PageLines- vjc3-wordpress_14.jpg
Din Danseskole i Nordsjælland

7. august 2016

FØLG OS PÅ FACEBOOK 

Træneren. Trænerrollen har altid tiltalt mig, Maria-Louise Christensen Dans Hillerød - Ny sæson 2016-17, VJCDANS Hillerød og Nordsjælland