Så varer det ikke så længe…

Sejt at danse.
Og det kribler i kroppen for at danse igen, det kribler for igen at stå i dansesalene sammen med jer. Sommeren budt på kurser i ind- og udland, for flere af vores instruktører, så vi er klar…
Og det håber vi også at du er, for…

Tilbudene og stilarterne er mange…

m

Sejt at danse, og vi knytter stærke bånd til hinanden gennem dansen.

Det er sejt at danse, Johanne Gutting

Følgetonen med de spørgsmål jeg stillede til vores 6 unge instruktører om dans, og deres indgang til danseverden, er nu nået til den sidste, nemlig Johanne Gutting. Du kan læse Johannes svar her:

Johanne Gutting

Vores total energifyldte og sjove Johanne. Super velforberedt til mindste detalje. Hun en instruktør der kræver meget af sig selv, men også af sine elever. Hun har ambitioner på både sine elevers og egne vegne, og står ikke tilbage for at få sine elever til at yde max når det gælder i formationerne. Hun er selv stadig aktiv som danser i både nationale og internationale konkurrencer, og sidst opnåede hun en super flot 12. plads ved EM i Tjekkiet i Juni måned.

Læs Johannes svar her:

1. Hvornår begyndte du at danse?Sejt at danse, Johanne Gutting, Dans Hillerød - Ny sæson 2016-17, VJCDANS Hillerød og Nordsjælland
Jeg begyndte at danse i 2003, da jeg var 8 år gammel.

2. Hvorfor begyndte du at danse?
Mine dengang, to bedsteveninder dansede. Og sammen lærte de mig en dans til “Nik og Jay” som vi vidste foran vores forældre. Det synes jeg var sjovt, og så startede jeg også til dans

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe?
Jeg har danset konkurrencer ca. 2 år efter jeg startede til dans. Så ca.11 år. Både disco og hiphop, i alt fra solo, duo, small group og formation.

4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig?
Dans har altid været det i mit liv, som har gjort mig glad. Og da jeg i 8. og 9.klasse var i praktik oppe på danseskolen, indså jeg at dette var den fedeste måde at dans kunne forblive i mit liv.
Det er en kæmpe passion for mig at opnå gode resultater i danseverdenen, og at kunne videregive og lære andre dette er fantastisk.

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet?
At få danserne til at smile og føle sig seje. Det er en fed fornemmelse at se små fremskridt hos eleverne. Både begynderne og de øvede. Samtidig er dansesalen et sted for alle, store og små. Og det er helt fantastisk at se hvordan man eleverne knytter bånd til hinanden igennem dans.

6. Hvad er det aller bedste ved at danse?
At man kan udtrykke sig igennem den. Er man sur, ked eller andet, bliver man altid glad af at danse. Samtidig så har jeg fået mine aller bedste venner igennem dans. Det er et bånd og et fællesskab som ikke kan erstattes af noget andet. Når man først har fundet glæden ved dansen, så vil man ikke stoppe igen.

 

m
Johanne underviser børn, junior, ungdom og voksne. Hun underviser i disco, hiphop, hiphop new school, hiphop open class, street jazz, formationDu kan læse mere om Johanne Gutting her.

Se hele vores program her.

Følg med på bloggen, i nyhedsbrevet, Facebook, instagram mm. og læs svarene fra alle 6 unge instruktører.

m

Vi glæder os til at se dig fra den 26. august.

m

TEAM VJCDANS

VJCDANS PageLines- vjc3-wordpress_14.jpg
Din Danseskole i Nordsjælland

21. august 2016

FØLG OS PÅ FACEBOOK 

Sejt at danse, Johanne Gutting, Dans Hillerød - Ny sæson 2016-17, VJCDANS Hillerød og Nordsjælland