Vi gør os klar…

Er du også klar?

Dansen bringer smilet frem.
Hver eneste dag i denne tid er der gang i forberedelserne hos team VJCDANS.
Der bliver danset, produceret, koreograferet filmet og lyttet til musik.
Danse til begyndere og øvede, små og store, til opvarmning, stræk og spring.

Hos VJCDANS er det vigtigste af alt, det der foregår inde i dansesalene når sæsonen er i gang, og vi sætter en ære i at være velforberedte og helt klar til det nye.

Se vores program her

Dansen bringer smilet frem.

Dansen bringer smilet frem, Thea Novotni

Følgetonen med de spørgsmål jeg stillede til vores 6 unge instruktører om dans, og deres indgang til danseverden, er nu nået til Thea Novotni. Du kan læse Theas svar her:

Thea Novotni

Thea er vores nyeste instruktør på danseskolen. Thea har dog været hjælpetræner hos Maria-Louise i flere år. Thea har sat sine ben på danseskolen siden hun var 8 år gammel og har sidenhen deltaget i en lang række turneringer internationalt på formationsholdene samt i small group i både hip hop og disco. Og Thea går ikke på kompromis, hverken med sig selv eller sine elever. Skal foden være strakt i et spring eller et spark, så skal den være strakt, og hun går i den grad selv foran. Vi er glade for at Thea har taget springet som instruktør fuldt ud, og vi byder hende hjertelig velkommen.

Læs Thea svar her:

1. Hvornår begyndte du at danse?Dansen bringer smilet frem, Thea Novotni, VJCDANS Hillerød Nordsjælland
Jeg begyndte at danse i 2006, da jeg var 8 år.

2. Hvorfor begyndte du at danse?
Jeg gik i klasse med to piger som dansede. De snakkede meget om, hvad de lavede til dans, og jeg synes at det lød sjovt.

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe?
Jeg startede til konkurrencer, da jeg var 9. Til at starte med konkurrerede jeg kun i solo/duo i hip hop og disco, og senere begyndte jeg så også at konkurrere på formationshold. Efter nogle år med konkurrencer begyndte jeg så også at konkurrere i small groups, først i en hip hop small group og senere også i en disco small group. Da konkurrencerne inden for formation og small group begyndte at tage til, stoppede jeg med at konkurrere i solo/duo. Fra sidste sæson måtte jeg stoppe med at konkurrere i disco, men konkurrerer forsat i hip hop formation.

4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig?
Det er meget svært at stoppe med noget, som man holder så meget af. Dette job giver mig muligheden for forsat at danse disco, samtidig med at jeg lærer andre glæden ved dans.

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet?
Det bedste er at dele danseglæden. Der er intet bedre end, at se når dansen bringer et smil frem.

6. Hvad er det aller bedste ved at danse?
Man lærer utrolig meget af at danse. Dansen har f.eks. lært mig, at jeg kommer langt ved at tro på mig selv. Derudover er noget af det bedste ved dans, at man kan være lige den, man har lyst til at være, når man går på gulvet.

 

 

Thea underviser børn og junior. Hun underviser i disco samt formationDu kan læse mere om Thea Novotni her.

Se hele vores program her.

Følg med på bloggen, i nyhedsbrevet, Facebook, instagram mm. når svarene på spørgsmålene kommer fra den sidste af de 6 unge instruktører.

m

Vi glæder os til at se dig fra den 26. august.

TEAM VJCDANS

VJCDANS PageLines- vjc3-wordpress_14.jpg
Din Danseskole i Nordsjælland

19. august 2016

FØLG OS PÅ FACEBOOK 

Dansen bringer smilet frem, Thea Novotni, Dans Hillerød - Ny sæson 2016-17, VJCDANS Hillerød og Nordsjælland