Om mindre end en måned åbner VJCDANS dørene igen.

Dans skaber glæde.
Om mindre end en måned er der igen fuld gang i dansesalene med masser af børn og voksne.

Dans skaber glæde, Kathrine Bell

Vores program er spækket med muligheder for alle aldre og til alle niveauer. Er du i tvivl, så er det muligt at prøve flere stilarter af, eller du kan følge vores instruktører og deres svar på, hvorfor dans betyder så meget for dem, måske det kan lede dig på vej…og husk nu, dans skaber glæde.

Inden sommerferien for alvor tog fat i os alle sammen, stillede vi vores 6 unge instruktører nogle spørgsmål om dans. Kathrines svar er de første du kan læse her:

Kathrine Bell

Vores altid glade og fuld af sjov instruktør, Kathrine Bell. Garanti for velforberedthed og sikkerhed i undervisningen, og tilmed er hun altid klar med en kvik bemærkning. Vi er utrolig glade for Kathrine, som har været instruktør hos os siden 2009 og inden da har trådt sine barnesko på danseskolen siden 1998.

Læs Kathrines svar her:

1. Hvornår begyndte du at danse?Dans skaber glæde, Kathrine Bell. VJCDANS, Hillerød, nordsjælland
Jeg begyndte at danse i 1998, da jeg var 9 år.

2. Hvorfor begyndte du at danse?
Jeg begyndte til dans, fordi jeg havde en veninde der spurgte om vi skulle starte sammen. Så det gjorde vi.

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe?
Jeg har danset konkurrence fra jeg var 11-12 år til jeg var 19 år. Jeg konkurrerede i disco og hip hop – i solo, duo og formation.

4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig?
Jeg har altid elsket at danse. Så meget, at jeg til sidst ikke kunne undvære det. Derfor tænkte jeg; hvordan kan jeg bedst holde fast i dansen, dele ud af min kærlighed til dans og få andre til at lære hvor fedt det er at danse; Danselærer.

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet?
Jeg ELSKER at lære fra mig i dans og se når folk oplever succesoplevelsen ved dansen. Når man står med børn der danser og smiler/griner over hele ansigtet – der ved man at jobbet er det hele værd!

6. Hvad er det aller bedste ved at danse?
Dans har givet mig SÅ meget. Bl.a. troen på mig selv og fantastiske venskaber. Nogle af de bedste veninder jeg har i dag, har jeg fået gennem dansen. Det er fedt at udtrykke dig gennem dans og man kan aldrig gå sur hjem fra arbejde. Dans skaber glæde!

m
Kathrine underviser vores aller yngste dansere fra 3 års alderen, børn, junior, ungdom og voksne. Hun underviser i MGP dans, børnedans, disco, hiphop, street jazz samt formationDu kan læse mere om Katrine Bell her.

m

Se hele vores program her.

 

Følg med på bloggen, i nyhedsbrevet, Facebook, instagram mm. når svarene på spørgsmålene kommer fra de 5 andre unge instruktører.

 

Vi glæder os til at se dig fra den 26. august.

TEAM VJCDANS

VJCDANS PageLines- vjc3-wordpress_14.jpg
Din Danseskole i Nordsjælland

31. juli 2016

FØLG OS PÅ FACEBOOK 

Dans skaber glæde, Kathrine Bell, Dans Hillerød - Ny sæson 2016-17, VJCDANS Hillerød og Nordsjælland