Flere nye tiltag på programmet hos VJCDANS

Hip Hop for drenge

Dans er naturlig medicin.
Heldigvis er det også blevet mere naturligt at drenge kan danse, måske en interesse der er blevet vækket gennem de mange musikvideoer.
Vi har bl.a. tre meget dygtige drenge som danser med på vores internationale Hiphop hold.

Derfor har vi i år oprettet to rene drengehold, med vores dygtige Victor Roskvist som inspirator og instruktør. Se vores drengehold her.
Derudover vil der være et Hiphop Open Class hold. Et hold med fri tilmelding fra uge til uge for alle niveauer og fra 12 år. Læs mere om holdet her.

Se hele vores program her.

Dans er naturlig medicin.

Dans er menneskets bedste naturlige medicin, Victor Roskvist

Følgetonen med de spørgsmål vi stillede til vores 6 unge instruktører om dans, og deres indgang til danseverden, er nu nået til Victor Roskvist. Du kan læse Victors svar her:

Victor Roskvist

Victor er vores humørfyldte inspirator. Han begyndte som instruktør sidste år, men han har været en del af VJCDANS fra han var ganske lille. Mange af jer kender ham allerede, idet han danser med på vores internationale voksen hiphop hold, som har opnået utallige flotte resultater i Danmark og i udlandet. Her har han ofte været frontfigur med sin styrke, energifyldte dans og attitude, hvor han aldrig holder sig fra at gå i front og give den fuld gas. Dans er naturlig medicin.

Læs Victors svar her:

1. Hvornår begyndte du at danse?Dans er naturlig medicin, Victor Roskvist. VJCDANS, Hillerød, Nordsjælland
Jeg begyndte at danse i 1998, da jeg var 2 år gammel.

2. Hvorfor begyndte du at danse?
Da størstedelen af min mors familie, på et eller andet tidspunkt, har danset skulle jeg da også sendes afsted, og jeg har så holdt ved lige siden.

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe?
Ja, har danset nationale og internationale konkurrencer i HipHop…i standard og latin har jeg turneret til de nationale konkurrencer.

4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig?
Jeg kan godt lide at undervise andre og se hvad der kommer ud af det. At give mine elever en koreografi er ligesom at trække et tykkegummi i en tyggegummi automat. Alt er lækkert men man ved ikke hvilken slags smag der kommer ud af maskinen, derfor er der altid spænding ved træner jobbet.
Det der driver mig er helt klart glæden ved at vise andre hvad dansen betyder for mig. Nysgerrigheden ved at se hvordan andre fortolker mit stykke arbejde. Jeg lærer ligeså meget af mine elever, som de forhåbentlig lærer af mig.

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet?
Jeg elsker den følelse, man får når ens koreografi, skaber den samme glæde hos mine elever, som den gør hos mig. Når jeg kan mærke at mine elever går fra en af mine timer – stærkere, mere motiveret og et smil på læben så ved jeg, at jeg har gjort mit arbejde godt.

6. Hvad er det aller bedste ved at danse?
Dans er menneskets bedste naturlige medicin. Den kan få dig til at glemme, at du har ondt for en stund – man føler sig fri. Det bringer mennesker sammen, lige meget hvilket socialt lag man kommer fra, så har man et fælles punkt – Dansen. Når du danser er du fri.

 

Victor underviser børn, junior og voksne. Han underviser i Hiphop, Hiphop for drenge, Hiphop New School, Hiphop Open Class samt formationDu kan læse mere om Victor Roskvist her.

Se hele vores program her.

Følg med på bloggen, i nyhedsbrevet, Facebook, instagram mm. når svarene på spørgsmålene kommer fra de 3 næste unge instruktører.

m

Vi glæder os til at se dig fra den 26. august.

TEAM VJCDANS

VJCDANS PageLines- vjc3-wordpress_14.jpg
Din Danseskole i Nordsjælland

11. august 2016

FØLG OS PÅ FACEBOOK 

Dans er naturlig medicin, Victor Roskvist. VJCDANS, Hillerød, Nordsjælland Dans Hillerød - Ny sæson 2016-17, VJCDANS Hillerød og Nordsjælland