Der er fuld gang i forberedelserne…

Dansen skaber et bånd til kroppen og sjælen.
I denne tid er der travlhed på danseskolen. Det lyder måske mærkeligt, når sæsonen ikke er begyndt endnu. Men der er faktisk fuld gang i forberedelserne på mange planer.

Hver dag strømmer der mails ind med tilmeldinger, som skal registreres på de rette hold. Mange af holdene er allerede fyldt godt op, så har du ikke nået at få trykket tilmeld endnu, så er det ved at være tid. Husk hvis du er ny på danseskolen er der altid en uforpligtende prøvetime.

På mandag og hele resten af ugen skal gulvet i begge sale slibes ned og lakeres. Med mere end 1000 elever der hver uge træder ind i salene, danser, hopper, springer og glider over gulvet, ja, så bliver det slidt og skal indimellem have en ny gang lak.
Så glæd dig til at danse på et helt ny lakeret dansegulv.

Og så lyttes der til oceaner af musik. Med mere end 50 hold om ugen så skal der bruges meget forskelligt musik. Musik til børnedans, til MGP dans, til voksne par hold, disco, hip hop, streetjazz, pilates med mange flere. Musik til opvarmning og musik til koreografier. Så der skal findes meget forskelligt.

Der bliver lavet nye børnedanse, trænet, produceret, koreograferet og filmet. Krearet danse til begyndere og øvede, små og store, til opvarmning, stræk og spring.

Vær at nævne igen – Hos VJCDANS er det vigtigste af alt, det der foregår inde i dansesalene når sæsonen er i gang, og vi sætter en ære i at være velforberedte og helt klar til det nye.

Se vores program her

 

Dansen skaber et bånd til kroppen og sjælen.

Dansen skaber et bånd til kroppen og sjælen, Anne Kathrine Kjær Olesen

Du får her en præsentation af Anne Kathrine, som vi stillede 6 spørgsmål om dans, og hendes indgang til danseverden.  Du kan læse Anne Kathrines svar her:

Anne Kathrine Kjær Olesen

Anne Kathrine Kjær Olesen er en af vores nye instruktører og er i fuld gang med sin uddannelse som underviser. Anne Kathrine har danset siden hun var ganske lille, og de sidste 10 år hos VJCDANS. Hun har deltaget i en lang række turneringer internationalt på bl.a. formationsholdene i både disco og hip hop. Hun er stadig aktiv danser i disco solo og en del af Team F43 adult Internationale Hip Hop Formation.

Anne Kathrine er en meget målrettet og ambitiøs danser og instruktør. Hun stopper ikke sin egen træning før hun er tilfreds, med andre ord, hun bliver ved og ved til bevægelsen er perfekt. Vi er glade for at Anne Kathrine har taget springet som instruktør fuldt ud, og vi byder hende hjertelig velkommen.

Læs Anne Kathrines svar her:

1. Hvornår begyndte du at danse?Dansen skaber et bånd til kroppen og sjælen | Dans i Hillerød VJCDANS din danseskole i Hillerød, Allerød, Fredensborg, Helsinge, i Nordsjælland
Jeg begyndte at danse i 2004 som 6-årig.

2. Hvorfor begyndte du at danse?
Jeg gik i børnehave med en pige, som gik til dans. Det syntes jeg lød sjovt og spændende, så jeg spurgte min mor om jeg måtte begynde til dans.

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe?
Jeg har næsten altid danset konkurrence. Jeg begyndte at konkurrere, da jeg havde gået til dans i ca. 1 år, og derefter har jeg stillet op til så mange konkurrencer som muligt. Både disco og hiphop i alt fra solo og duo til small group og formation. I dag konkurrerer jeg kun i disco solo og hiphop formation.

4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig?
Det korte svar er: jeg elsker at danse. Jeg har danset i mange år, hvor dansen har været en stor del af mit liv, så som instruktør får jeg mulighed for at danse endnu mere. Det eneste sted jeg føler mig 100% tryg eller som mig selv er, når jeg danser. Jeg vil gerne give videre af min passion og glæde for dansen og se andres udvikling og glæde for dansen vokse.

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet?
Det bedste ved at være instruktør er, at man oplever og lærer ligeså meget som danserne. Deres glæde og sammenhold smitter af, og man bliver en del af noget vigtigt. For hver dansetime har alle i danselokalet udviklet sig på den ene eller den anden måde.

6. Hvad er det aller bedste ved at danse?
Man glemmer aldrig at danse. Dansen skaber et bånd til kroppen og sjælen, som varer evigt. At se tilbage på det dansen giver mig kun grund til at smile stort. Stor glæde, personlig udvikling og skønne venskaber følger mig for livet. Dansen skaber noget kun dansere forstår.

 

Anne Kathrine underviser i disco på børne- og juniorhold. Du kan læse mere om Anne Kathrine Olesen her.

Se hele vores program her.

Følg med på bloggen, i nyhedsbrevet, Facebookinstagram mm.

 

 

TEAM VJCDANS

VJCDANS PageLines- vjc3-wordpress_14.jpg
Dans i Hillerød

Din Danseskole i Nordsjælland 

10. august 2017

 

FØLG OS PÅ…

Dansen skaber et bånd til kroppen og sjælen | VJCDANS Hillerød, Din danseskole i Nordsjælland