Vores hjemmeside gløder…
Har du også husket at tilmelde dig…

Intet bedre end glade dansebørn.
MGP dans og børnedans fra 3 år er utrolig populært. Det er dans for de alleryngste dansestjerner, og man kan sagtens være en dansestjerne, når man er 3 og 4 år.
På disse hold synger og danser vi til alle MGP sangene. Vi skråler og hopper med Sebastian og selv sange med Rasmus Seebach, er vi rigtig gode til.
Vi leger rytmen ind i børnene med mange grundtrin, som giver en sikkerhed i at danse til musik. Samtidig styrker det deres motorik, deres balance og deres rytmesans.
Vi garanterer for en helt naturlig indlæringsproces, som gavner dem resten af deres, ja; ikke kun resten af deres dansekarriere men resten af deres liv.
Så kom og lær hip hop dans sammen med os. Se vores hold for de yngste dansestjerner

Se hele vores program her.

 

Glade dansebørn.

Intet bedre end glade dansebørn, Sarah Holmstrup

Følgetonen med de spørgsmål vi stillede til vores 6 unge instruktører om dans, og deres indgang til danseverden, er nu nået til Sarah Holmstrup. Du kan læse Sarahs svar her:

Sarah Holmstrup

Sarah er vores altfavnende og opmærksomme instruktør med et øje på hver finger. Hun underviser de yngste dansebørn, og hendes hjerte banker for de små. Hun har et naturligt børnegen, med evnen til at møde børnene lige hvor de er, og børnene elsker hende. Med kompetent og velforberedt undervisning, hvor der også altid er tid til et kram. Intet bedre en glade dansebørn.
Sarah danser selv hiphop på internationalt niveau, og ved hvad det kræver at nå høje mål og samtidig være meget social.

Læs Sarahs svar her:

1. Hvornår begyndte du at danse?Intet bedre end glade dansebørn, Sarah Holmstrup. VJCDANS Hillerød, Nordsjælland
Jeg begyndte at danse lige efter jeg fyldte 6 år, og har danset lige siden, med undtagelse af 1,5 år hvor jeg boede i England med mine forældre.

2. Hvorfor begyndte du at danse?
Jeg startede med at danse fordi mine forældre synes at jeg skulle gå til noget der involverede musik, og her synes mine forældre at det kunne være godt med dans. Og siden den allerførste time var jeg solgt og har ikke ville gå til andet lige siden.

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe?
Jeg dansede min første konkurrence som 7 årige, ved det som idag hedder EGP. Siden har jeg danset hiphop konkurrencer og gør det stadig dog ikke i solo/duo mere men small group og formation. Jeg har også danset disco på konkurrence plan, men efter en brækket fod, valgte jeg at stoppe.

4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig?
Jeg blev instruktør fordi jeg elsker at lære fra mig, og jeg har altid elsket at lære fra mig især til børn, og derfor vise hvad det er som gør at jeg elsker dans. Jeg føler derfor at jobbet er en vigtig del af mig, og børnene er dem som gør at jeg elsker mit job, for at se deres smil når de træder ind af døren gør det for mig. At de hilser hvis jeg møder dem, og at de altid er klar til at kram eller to. Og at se børnene lykkes, deres smil og glæde som ikke kan andet end at smitte, det er det der driver mig..

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet?
Det jeg bedst kan lide ved at være instruktør er den del hvor jeg bliver en del af børnenes hverdag, det at de så gerne vil fortælle hvad de skal og hvad de laver ellers.

6. Hvad er det aller bedste ved at danse?
Det allerbedste ved at danse er, det er den bedste måde at slappe af, og der hvor man kan være helt sig selv. Jeg elsker at man kommer ind af døren, og man ved at her kan man være sig selv. Der er altid smil på læben hos folk. Og så er det bare intet bedre end at se alle de glade børn som kommer.

m
Sarah underviser vores mindste børn. Hun underviser i børnedans og MGP dansDu kan læse mere om Sara Holmstrup her.

Se hele vores program her.

Følg med på bloggen, i nyhedsbrevet, Facebook, instagram mm. når svarene på spørgsmålene kommer fra de 2 sidste unge instruktører.

m

Vi glæder os til at se dig fra den 26. august.

TEAM VJCDANS

VJCDANS PageLines- vjc3-wordpress_14.jpg
Din Danseskole i Nordsjælland

16. august 2016

FØLG OS PÅ FACEBOOK 

Intet bedre end glade dansebørn, Sarah Holmstrup. VJCDANS Hillerød, Nordsjælland