Få smil på læben…

Man går altid fra danselokalet med et smil på læben.
Måske det er tid til at prøve noget nyt. Vinteren byder altid på masser af fritidsaktiviteter og der er så meget at vælge imellem, at det kan være svært at finde rundt i alle tilbudene. Der kan være meget og mange at skulle tage hensyn til i en familie med flere børn.

At tage hul på noget nyt kan være en udfordring, men det giver også en mulighed for at bryde nogle grænser. Mange af os er vane mennesker, vi vælger det sikre, det vi kender. Men dans er terapi, dans bringer smilet frem, du bliver ganske enkelt glad af følelsen af, at bevæge dig til musik.

Måske det er tid til fornyelse.
Kom med til den nye dansesæson. Vi er i fuld gang med at klargøre os, så du også kan gå fra danselokalet med et smil på læben.

Se vores program her

Man går altid fra danselokalet med et smil på læben.

Man går altid fra danselokalet med et smil på læben, Ulrikke Hartmann-Petersen

Du får her en præsentation af Ulrikke, som vi ligeledes stillede 6 spørgsmål om dans, og hendes indgang til danseverden. Du kan læse Ulrikkes svar her:

Ulrikke Hartmann-Petersen

Ulrikke Hartmann-Petersen er endnu en af vores nye instruktører. Ulrikke har danset siden hun var ganske lille, og har frem til nu danset 10 år hos VJCDANS. Hun har deltaget i en lang række turneringer internationalt på bl.a. formationsholdene i både disco og hip hop. Hun er stadig aktiv danser i konkurrencerne, og en del af Team F43 adult Internationale Hip Hop Formation.

Ulrikke springer ikke en eneste dansetime over. Hun møder altid op til hver eneste træning, og giver den tilmed altid max gas, så heller ikke her springer hun over. Ulrikke har været med på børneholdene i mange år sammen med Vibeke, og ved hvad der skal til for at børnene får succes med deres dans. Hun er altid meget imødekommende overfor børnene og skaber hurtigt bånd til de mindste dansere, som instruktør. Vi er glade for at Ulrikke har taget springet som instruktør fuldt ud, og vi byder hende hjertelig velkommen.

Læs Ulrikke Hartmann-Petersens svar her:

1. Hvornår begyndte du at danse?Man går altd fra danselokalet med et smil på læben, VJCDANS HILLERØD
Jeg startede til dans som 7-årig i 2007 på et hold i forårssæsonen.

2. Hvorfor begyndte du at danse?
Som lille har jeg gået til rytmik i Aarhus, hvilket var en kæmpe succes. Rytmik og dans minder om hinanden på mange punkter, så da vi flyttede til Hillerød, syntes mine forældre, at dansen var en oplagt fritidsinteresse for mig.

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe?
Jeg dansede min første konkurrence i 2009 på et formationshold i disco. Senere hen er det blevet til utallige konkurrencer inden for formation, solo, duo og small group. Formationsholdene er jeg stadig en del af i disciplinerne disco og hiphop.

4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig?
Jeg startede som hjælpetræner hos Vibeke for 5 år siden. Jeg har siden hen både danset med Maria-Louise og Sarah. Charmen ved at arbejde med dansebørn ligger i glæden, som de oplever ved at danse. Man går altid fra danselokalet med et smil på læben!

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet?
I dansesalen får børnene lov til at skråle med på sangene, bevæge sig til musikken og bare være frie og glade – For dem er dansen en leg. Børnene lærer over en enkel sæson så meget om kropsbevidsthed, og selvtilliden vokser i takt med, at trinene læres og senere mestres. Det er det bedste at være vidne til!

6. Hvad er det aller bedste ved at danse?
Dans er en perfektionistisk sport med nøgleord som disciplin og viljestyrke; Splitspringet kan altid blive højere, bevægelsen kan altid blive skarpere og energien kender ingen grænser. Følelsen af succes, når et trin eller spring endelig sidder i skabet, er derfor fænomenal! Barriererne sænkes og hæmningerne forsvinder til dans, derfor man har mulighed for bare at være sig selv. Til dans får du en mentalitet, som er svær at skaffe andre steder.

 

Ulrikke underviser i børnedans og MGP hold. Du kan læse mere om Ulrikke Hartmann-Petersen her.

Se hele vores program her.

Følg med på bloggen, i nyhedsbrevet, Facebookinstagram mm.

 

TEAM VJCDANS

VJCDANS PageLines- vjc3-wordpress_14.jpg
Dans i Hillerød

Din Danseskole i Nordsjælland 

16. august 2017

 

FØLG OS PÅ…

Man går altid fra danselokalet med et smil på læben | VJCDANS Hillerød, Din danseskole i Nordsjælland