Musik og dans hører sammen

Lær at danse til din ynglingsmusik…

Musik og dans hører sammen.
Vi elsker musik, og vi elsker at danse…

*

Lær de sejeste moves til din ynglingsmusik, for musik og dans hører unægteligt sammen,
hvis du spørger os. Det kribler i kroppen for at komme igang igen, det kribler for igen at stå
i dansesalene sammen med dig.
Og vi kan godt love at det tilmed bliver med sved på panden og masser af grin.

*

Er du klar…
Det håber vi at du er…

 

Musik og dans hører sammen, VJCDANS Hillerød, Nordsjælland

 

 

Musik og dans hører sammen…

 

Kom og vær med…
Kom og giv den gas i timer hvor der er fuld fart på…
Lad musikken fører dig gennem dansen, for musik og dans hører sammen.

 

Musik og dans hører sammen, VJCDANS

Musik og dans hører sammen, Tobias Kobberup

Du får her en præsentation af Tobias, som vi har stillet 6 spørgsmål om dans, og hans indgang
til danseverden. Du kan læse Tobias’ svar her:

Tobias Kobberup

Tobias Kobberup er vores nyeste skud på stammen af super dygtige og entusiastiske instruktører.
Tobias har danset siden han var 6 år, og udviklet sig til at blive en meget dygtig danser, og kan derfor
i dag kalde sig Danmarks Mester.

Tobias er allerede kendt af mange på danseskolen, da han de sidste mange år har haft en solo optræden
ved vores afslutningsshow, hvor han har vist sin helt unikke musikforståelse gennem Electric Boogie,
Michael Jackson dans, hip hop og meget andet.
Han har været en del af Team F43 Hip Hop Adult international formation, og han er stadig selv en aktiv
danser i internationale kurkurrencer.

Vi er glade for at Tobias nu er en del af VJCDANS instruktør team, og vi byder ham hjertelig
velkommen. 

Læs Tobias’ svar her:

 

1. Hvornår begyndte du at danse? Jeg begyndte til dans da jeg var 6 år gammel. Har danset 14 år ialt og 12 år på VJC.

2. Hvorfor begyndte du at danse? Min mor og far mente jeg skulle prøve det. De elsker begge selv at danse, og da jeg kunne takten til musikken i fjernsynet som 3 årige, ja; så sendte de mig til dans. Jeg begyndte til standard og latin dans og kunne rigtig godt lide det, men jeg fik senere øje på hip hop dans og ret hurtigt blev jeg klar over, at det var der min største interesse lå. Jeg ville være lige så god som dem jeg så på YouTube. VJCDANS har lært mig meget, og de har givet mig masser af kampånd og træningsspirit. De senere år har det især været Hip Hop Battle og Electric Boggie jeg har danset, og er blevet ret god til det ved at nærstudere de dygtigeste i verden på YouTube.

3. Har du danset konkurrence? – og hvor meget/længe? Jeg har konkurreret siden jeg begyndte hos VJCDANS. Først de små turneringer som Hillerød Mesterskaberne og juleturneringerne. Som tiden gik og jeg blev bedre og bedre, kom jeg på Junior formation og sidenhen blev jeg en del af Team F43 adult Hip Hop Formation. Senest er min interesse faldet på freestyle snart og Electric boggie. Jeg har danset med i internationale konkurrencer de sidste 6 år, og har suget erfaringer til mig ved at kigge på de andre. Hvordan jeg kan forbedre mig selv og min forståelse for dans. Nogle år går det godt og andre år knap så godt, men ved at være åben, se hvad de andre gør, kigge på dem der kom helt til finalen, og så prøve at forbedre sig selv til næste gang, det er kunsten. Præcis derfor kunne jeg efter 6 års hård træning komme i finalen til VM og snuppe en 3. plads i de voksnes rækken.

Musik og dans hører sammen, VJCDANS
4. Hvorfor er du blevet instruktør? – hvad driver dig? Jeg elsker at kunne være med til at udvikle og eleverne og se deres fremskridt. VJC er en familie som jeg har været en del af i mange år. Jeg vil gerne have den familie klare sig godt til konkurrencerne. Jeg vil gerne have at de andre danseskoler ser på os og tænker “damn hvor de gode”. Det skal være VJCDANS som går hjem med 1. pladserne og ikke nogen andre.

5. Hvad kan du bedst lide ved instruktør jobbet? Nu har jeg kun været instruktør i et år, hvor jeg har lavet privat undervisning og haft et hold som skulle opvise til afdansningsballet. Men følelsen af at se eleverne har forbedret sig og gør en god indsats, er noget af det jeg er rigtig glad for at se. At freestyle er, at kunne kontrollere sig selv på et dansegulv, noget jeg selv har trænet rigtig meget og det er tilmed vigtigt at holde tankerne helt i ro. Dette vil jeg meget gerne give videre til mine elever da jeg selv brænder så meget for netop det. At de så klare sig godt til turneringerne er selvfølgelig kun ekstra dejligt.

6. Hvad er det aller bedste ved at danse? At man kan udtrykke sine følelser. For nogen er musik bare musik, men for mig er musik og dans forbundet. Lige meget hvilken følelse det er, om det er vrede, sorg, glæde mm. så kan du danse og vise følelser alle steder, derhjemme eller på alverdens dansegulve. Hvis du så også tør vise dans med følelser til konkurrencerne er det endnu bedre, og du vil højst sandsynligt opnå højere placeringer. Det også noget jeg lægger vægt på og er en af grundene til at jeg er Danmarksmester lige nu. Tobias underviser i electric boogie. Du kan læse mere om Tobias Kobberup her.

Musik og dans hører sammen, VJCDANS

TEAM VJCDANS

VJCDANS Dupstep-Electric Boogie hos VJCDANS, Hillerød, Din Danseskole i Nordsjælland Dans i Hillerød

Din Danseskole i Nordsjælland 

15. august 2018

FØLG OS PÅ…