Styrke og Konditræning

 

Sæsonen er i fuld gang, og det er ikke muligt at starte op på de igangværende hold.

Men vi vender tilbage med nye hold i Styrke & Konditræning til vintersæsonen 2019-2020.

Hold øje med siden her, og med vores facebook side.

Styrke og konditræning

Styrke og konditræning.
På dette hold undervises der i styrke og konditræning.
En disciplin der skal til, hvis resultaterne skal nåes. Ingen kommer sovende til deres resultater og det er nødvendigt hele tiden at være i topform.

SPRING OG TEKNIK…
På dette hold undervises der i spring hen over gulvet, basis springteknik, afsæt, forskellige teknikøvelser der styrker musklerne i fødder og ben samt teknik generelt. Ligeledes vil der være fokus på smidighed, da det er en forudsætning for at kunne udføre flotte spring. Uanset hvilket dansestilart du er til, vil du altid kunne få noget ud af at forbedre din teknik og afsæt. Dette har bl.a. betydning for dit flow hen over gulvet, hurtighed, sikkerhed og hvordan du placerer dine fødder.

DISCO…
er en energisk danseform og meget populær blandt børn og unge. Disco danses i bare tæer med strakte led, og samtidig giver den en enorm smidighed i kroppen. Musikken er i højt tempo, og der danses bl.a. til pop- og technomusik. Elementer af akrobatik fx splitspring eller lign. indgår i dansen. Der er mulighed for at deltage i konkurrencer indenfor disco.

HIP HOP & HIP HOP NEW SCHOOL…
er i sig selv en hel kultur, som begyndte i undergrunden, og der findes mange under-stilarter til hip hop bl.a. funk, girlie, house, lyrical, newschool, oldschool, street m.m. Hos VJCDANS er hip hop undervisningen en kombination af de mange genre. Hip Hop er enormt brugt i musikvideoer og lign. Også i denne dans er der mulighed for at deltage i konkurrencer i ind- og udland.